Bidden met kinderen

Hoe doe je dat?
Wanneer: 26 oktober 2017 in De Inham om 20.00 uur
Door wie: Hanna Holwerda
Voor wie: Ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd

Hoe leer je je kinderen bidden? Soms is het lastig om je kinderen mee te nemen in het gebed en om ze te leren bidden. Tijdens de lezing ‘Bidden met kinderen’ beginnen we bij de kern van bidden, kijken we naar de verschillende elementen die in het gebed een plek (kunnen) hebben en verkennen we verschillende vormen die aansluiten bij kinderen. Tot slot krijgt u een praktische handreiking om het gebed vorm te geven, namelijk bidden aan de hand van je eigen hand. Na afloop krijgt u een werkblad mee voor thuis: alles wat u gehoord heeft, samengevat in een werkblad om met uw kind te maken en samen mee te bidden.

Wie is Hanna Holwerda?
Haar passie is om kinderen, samen met volwassenen, de lijnen vanuit oeroude bijbelverhalen naar de wereld van nu te laten ontdekken. Door samen te ervaren en samen te doen. Met Educatief Bureau Sterrenschip geeft zij haar passie vorm en ontwikkelt en faciliteert zij educatieve projecten waarbij de bijbel centraal staat.

Op deze avond zijn alle ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd van harte welkom. Dus ook vanuit Het Brandpunt en De Veenkerk. Wilt u zich via de mail bij onderstaand e-mailadres opgeven? Dan weten we op hoeveel personen we ongeveer kunnen rekenen.
Jitske Laks, scriba van De Inham, jitskelaks@gmail.com