Lieddag

HomeLieddag

14 oktober – ‘De weg die je goeddoet’
Op  14 oktober wordt in Het Brandpunt weer een lieddag gehouden: ‘De weg die je goeddoet’, met liturgische liederen van Andries Govaart.

We gaan een dag lekker zingen met elkaar, o.a. liederen als ‘Dat je de weg mag gaan die je goeddoet’ en ‘Zing voor Gods licht’. Dit alles onder de bezielende leiding van dirigent Kees van Mechelen. Andries Govaart zelf zal uitleg geven bij zijn liederen.
Er is koffie en thee met iets lekkers en ruim voldoende tijd om elkaar te ontmoeten. Komt en zingt het voort!

Over Andries

Andries Govaart schrijft liederen voor de liturgie. Veel ervan zijn opgenomen in protestantse en katholieke – kerkelijke – liedbundels. Een uniek onderdeel van Govaarts oeuvre vormen de pelgrimsliederen, zegeningen en hymnen bij heiligenfeesten. 350 van zijn liederen, op muziek van diverse componisten, zijn samengebracht in de bundel ‘De weg die je goeddoet’ die vorig jaar verscheen (uitgave Skandalon – 2022).

Welkom

MuCoBra – Muziek Commissie Brandpunt – nodigt iedereen die van zingen houdt van harte uit! We gaan bekende en minder bekende liederen zingen, je hoeft geen lid te zijn van een koor en ook geen bepaald niveau te hebben. Gewoon een dag lekker meerstemmig zingen met elkaar, onder leiding van dirigent Kees van Mechelen en begeleid door Dick van der Niet op vleugel en Anja van den Bedem op fluit.

Waar en wanneer

Op zaterdag 14 oktober 2023 van 10.30 tot 16.00 uur, in de kerkzaal van de Oecumenisch Centrum Het Brandpunt, Laan naar Emiclaer 101 in Amersfoort. De zaal is open vanaf 10.00 uur. Gedurende de dag is er voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Lunch zelf meebrengen; voor koffie en thee met iets lekkers wordt gezorgd.

Aanmelden en kosten

Tickets voor deze lieddag zijn € 15.00. Vrienden van Het Brandpunt betalen € 10. De kaarten zijn te koop via deze link: https://mucobra.weticket.com. U krijgt de tickets dan per mail toegestuurd, naast ontvangt u een week van tevoren een pfd met de muziek. Heeft u nog vragen, mail dan naar 

Hoe word ik Vriend van Het Brandpunt
Met het opgeven van uw naam en emailadres kunt u zich via het  aanmelden als Vriend van Het Brandpunt. Met uw donatie vanaf € 20 maakt u het mede mogelijk dat Het Brandpunt haar plek als oecumenisch centrum kan blijven innemen in Amersfoort. Uw bijdrage kunt u overmaken op NL34RABO0123051800 t.n.v. PG Hoogland/Amersfoort-N Het Brandpunt. Als onderdeel van de geloofsgemeenschap Het Brandpunt is uw bijdrage fiscaal aftrekbaar. (ANBI 241.37.632).

Start typing to see posts you are looking for.