Juni-activiteiten De Ontmoeting

Iedere woensdag wordt in De Ontmoeting tussen 8.30 tot 10.15 uur onder het motto: Ontmoeten – Spelen – Inspireren de inloopbijeenkomst Bakkie Kroost voor (groot)ouders met kinderen tot 4 jaar georganiseerd.

Gezocht: Gastvrouw tijdens Bakkie Kroost
Wie het leuk vindt om twee keer per maand gastvrouw te zijn voor ouders met jonge kinderen op de Bakkie Kroost-bijeenkomsten door te zorgen voor een gastvrije ontvangst met koffie/thee en luisterend oor, kan via mail deontmoetingkattenbroek@gmail.com of telefoon 033 456 28 05 (di en do) meer informatie verkrijgen.

Maaltijden
Regelmatig organiseert De Ontmoeting maaltijden. Op dinsdag 2 juli is men weer van harte welkom om mee te eten. Er is plaats voor 15 personen. Graag vooraf opgeven via de intekenlijst in de Ontmoeting. Bellen of e-mailen kan ook (033 456 28 05). Aanvangstijd is 18.00 uur. Vanaf 17.45 uur is men welkom voor een aperitief. Eigen bijdrage voor de maaltijd bedraagt € 5,-.

Inloop
De inloop is voor iedereen die zin heeft in een kopje koffie of een praatje. We zijn zes dagen per week open; maandag, vrijdag en zondag van 14 tot 16 uur en dinsdag, woensdag en donderdag van 10 tot 12 uur. Van harte welkom! De gastmensen staan voor je klaar.

Wandelgroep iedere dinsdagmorgen
Om de dag met energie te beginnen, kun je iedere dinsdagmorgen mee lopen met de wandelgroep. Vertrek is om 9.30 uur vanaf De Ontmoeting. Na afloop wordt er om ca 11 uur samen koffie gedronken.

Yoga op de stoel
Rustig tot jezelf komen door middel van bewegen en ontspannen? Dat kan bij yoga op de stoel. Iedere donderdag van 13.30 tot 14.30 uur (m.u.v. schoolvakanties). Na afloop drinken we een kopje thee. De lessen worden gegeven door ervaren yoga docente Regina Heida, zie www.yogabala.nl. Kosten: €6,- per les. 3 Proeflessen zijn mogelijk voor €18,-. Info en aanmelden: deontmoetingkattenbroek@gmail.com

Spelletjesmiddag, iedere vrijdagmiddag
Iedere vrijdag tussen 14 en 16 uur staan de spelletjes klaar. Voel je vrij en daag elkaar uit om gezellig een spelletje met elkaar te doen. Ook (groot)ouders met kinderen zijn welkom. Naast de spelletjeskast hebben we ook een boekenkast. Tegen een kleine vergoeding kun je een boek mee naar huis nemen. Ook leuk om cadeau te doen.

Gespreksgroep ‘Open Deur’
Het maandblad Open Deur levert steeds een thema en overvloedige gespreksstof op. Inspirerend, verdiepend en verrijkend. Iedereen is welkom om iedere 1e vrijdag van de maand van 10 tot 12 uur onder leiding van Louise Boone mee te doen. Info en aanmelden: deontmoetingkattenbroek@gmail.com

Gratis juridisch spreekuur
Maandagmiddag in de even weken tussen 17 en 18 uur kan men in ‘De Ontmoeting’ terecht (m.u.v. schoolvakanties) voor juridisch advies. Mr. Veleda van ’t Westende-Meeder, advocaat (tel: 033 455 06 75) heeft dan spreekuur. Zij richt zich m.n. op personen- en familierecht en jeugdrecht, zowel als advocaat als MfN-registermediator. Zij staat haat cliënten bij in echtscheidingen, alimentatiezaken, omgang, boedelverdeling, onder toezichtstelling en uithuisplaatsing van kinderen en jeugdige verdachten.

Dependance Wereldwinkel
Mensen die op zoek zijn naar een cadeautje kunnen terecht in de dependance van de Wereldwinkel. Originele cadeaus uit andere culturen, gemaakt met respect voor mens en milieu zijn er te koop. Omdat de producenten – zoals zilversmeden en pottenbakkers – er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Door deze artikelen hier te kopen worden deze mensen geholpen.

Word Vriend van De Ontmoeting!
Dan ondersteunt u een gastvrije, laagdrempelige ontmoetingsplek en activiteiten en workshops voor iedereen. Zo kunnen we missionair-diaconaal aanwezig blijven in de wijken.
Vriend worden kan door ons met een maandelijks of jaarlijks vast bedrag te steunen. Ieder bedrag, groot of klein, is welkom. We zijn ANBI erkend.
Bankrekening: NL16 RABO 0123 0334 03 t.n.v. Stichting “De Ontmoeting” te Amersfoort o.v.v. ‘Vriend van De Ontmoeting’. Alvast bedankt!