Palmpasenstok versieren

Zondag 5 april is het Palmpasen. Normaal gesproken zouden we dan tijdens de viering palmpasenstokken gaan versieren, en deze aan het eind van de viering aan alle mensen in de kerk laten zien. De afgelopen jaren gingen we daarna naar Villa Hoogerheide, om daar te zingen en paaseitjes uit te delen.
Je begrijpt dat het dit jaar anders zal zijn. Dit jaar kun je jouw stok namelijk thuis al versieren. Dat hoeft dan niet op palmzondag, het is juist fijn als je die dag jouw stok al klaar hebt. Op deze website staat precies beschreven hoe je een palmpasenstok kunt maken en wat je daar voor nodig hebt.
Natuurlijk willen we weer heel graag zien hoe mooi ze zijn geworden! We willen jullie vragen om een foto te maken van (jou en) jouw palmpasenstok, en deze zaterdag a.s. voor 16.00 uur te mailen naar: , zodat de foto’s gebruikt kunnen worden in de viering van zondag.

Zoals jullie weten, is het thema van het 40-dagenproject ‘Een teken van leven’. Vorig jaar brachten we als teken van leven paaseitjes met een door jullie ingekleurde paaswens naar Villa Hoogerheide. Wie brengen jullie dit jaar een teken van leven? Maak een mooie paas-traktatie en breng deze naar iemand die een teken van leven kan gebruiken. Stuur je een foto van wat je hebt gemaakt, en wil je dan daarbij vertellen aan wie je het hebt gegeven?
Veel plezier!