WarmeKlank

Complimenten voor hoe jullie “kerk in de wijken” zijn!
Hartverwarmend!
Wat een fijne energie stroomde er door de zaal’

Sinds dit jaar organiseren Trio Enchanté en de oecumenische geloofsgemeenschap Het Brandpunt samen WarmeKlank. De muziek is op deze concerten de grote verbinder, en die krijgt vorm met creativiteit, humor, beweging en samenzang.
Zo kreeg trio Enchanté tijdens het nieuwjaarsconcert op Drie Koningen assistentie van een koning zonder land en was er tijdens ‘Plaisir d’amour een kwismaster die VIJF tegen VIJF tot leven wekte.

21 juni, 23.00 uur Welkom!

Op 21 juni is de volgende WarmeKlank en jij bent van harte welkom! Op 21 juni, de langste dag van het jaar en het begin van de zomer, begint WarmeKlank om 23.00u. ’s avonds in Het Brandpunt. Denk qua sfeer aan een lange avond op het strand, een zomerbries, dans en een rokerig houtvuurtje waar we samen omheen zitten.

WarmeKlank verbindt. Vrijwilligers helpen om van de momenten een succes te maken. Zij bakken lekkere dingen voor tijdens de nazit of in de pauze. En zij helpen met uitdelen, van bijvoorbeeld de champagne tijdens het nieuwjaarsconcert of de rozen tijdens ‘Plaisir d’amour’.

De toegang is gratis, omdat we hopen dat iedereen de weg naar WarmeKlank weet te vinden, niet gehinderd door gepieker over geld. Tegelijk hopen we op een ruimhartige vrijwillige bijdrage van wie iets kan missen. Daarmee maak je WarmeKlank mogelijk.

Na 21 juni organiseren we op de avond van 26 oktober een WarmeKlank rond de vallende bladeren van de herfst. De eerstvolgende daarna is op 26 december, het grote WarmeKlank-kerstdiner. Je begrijpt dat we nog extra vrijwilligers kunnen gebruiken.
Info en opgave bij